Hirdetés

Előzetest kapott a Mutassatok egy hőst (Frissítve)

|

Hirdetés

Oscar Isaac-nek elég eseménydús határidőnaplója van. Részt vett a Comic-Conon a Star Wars: Az ébredő Erő és az X-Men: Apokalipszis paneljén is, most pedig főszerepet játszik David Simon új minisorozatában. A sorozat hivatalos szinopszisa így néz ki:

A Drót és az alulértékelt Gyilkos megszállás atyja újra visszatért az HBO-hoz. Ezúttal egy korképpel készül a 80-as évekről, amelyben az amerikai városok szégyenfoltját készül bemutatni, ahol mindennapos a faji megkülönböztetés, a bürokrácia, és a hibás, nem működő rendszer. A sorozat Lisa Belkin azonos című, megtörtént eseményeken alapuló regényéből készült. A 6 részes sorozatban betekintést nyerhetünk a választott képviselők, a bürokraták, az aktivisták és az átlag polgárok életébe. A történet akkor indul, amikor a New York állambeli Yonkers fiatal polgármesterét (Isaac) megkéri a szövetségi bíróság, hogy építsen alacsony beruházású házakat egy fehérek által lakott övezetben, ahová nagy számban feketék költöznek majd. A polgármester kísérletet tesz, hogy teljesítse a törvényszék követeléseit, ez kettészakítja a várost, megbénítja az önkormányzatot és derékba töri a politikai karrierjét.
Isaac mellett természetesen más neves színészek is feltűnnek, például: Catherine Keener, Alfred Molina, Bon Balaban, Jon Bernthal, Winona Ryder és James Belushi. A rendezői székben pedig a Crash rendezője, Paul Haggins foglal helyet. Frissítés: A Mutassatok egy hőst augusztus 17-én, ahogy mostanában szokás az amerikai premierrel egy időben kerül majd az HBO műsorára. A régi és az új előzetest, amely az előzőhöz képest nem sok újdonsággal szolgál itt láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=CLFfSbQ87JQ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HMnsRc5cyqM
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.