Hirdetés

Előzményt vagy folytatást kap a Védhetetlen

|

Általánosságban elmondható, hogy ha egy film hozza a gyártási költségének dupláját, az vagy folytatást, vagy előzményt kap, hiszen addig kell ütni a vasat, míg meleg...

Hirdetés

A 2012. február tizedikén debütált Védhetetlen című akciófilmet Daniel Espinosa rendezte David Guggenheim forgatókönyve alapján és a 85 milliós büdzséből körülbelül 202-őt tudtak varázsolni, köszönhetően a két főszereplőnek, Ryan Reynolds és Denzel Washington uraknak. Mivel 200 milliót sikerült összeszedniük, szinte várható volt, hog a stúdió mikor jelenti be a folytatást, ami lényegében meg is történt. A Heat Vision értesülései alapján a Universal megbízta a Védhetetlen íróját, David Guggenheimet, hogy körmöljön egy új szkriptet, de arról nem szól a fáma, hogy előzményt vagy folytatást rendelt be a stúdió. Jelen tudásunk szerint sem Washington, sem Raynolds nem írt alá egy újabb részre. Scott Stuber produer úr is visszatérhet még egy filmre, de a rendezőről nem tesznek sehol említést. A Védhetetlen korrekt akció volt, korrekt szereplőkkel, talán nem kéne ezt elrontani egy erőltetett folytatással. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.