Hirdetés

Előzménysorozat érkezik A szépség és a szörnyeteghez

|

A főszerepben a 2017-es filmfeldolgozásban feltűnt Josh Gad és Luke Evans lesznek.

Hirdetés

Bár a két központi karakterrel már találkoztunk a 2017-es A szépség és a szörnyeteg-filmben, Briana Middleton (George Clooney következő rendezésében, a The Tender Barban láthatjuk majd őt hamarosan) is csatlakozik hozzájuk a Disney+ nyolcepizódós előzménysorozatában. 

Hirdetés

A széria cselekménye valamivel a klasszikus mese eseményei előtt játszódik, ami Gaston (Evans), LeFou (Gad) és utóbbi mostohatestvérének, Tilly (Middleton) kalandjaira fókuszál. A történetben számtalan múltban rejtegetett titok kerül a felszínre, így egyre több veszély leselkedik a három kalandorra. A Disney Branded Television elnöke és a kreatív részleg fejese, Gary Marsh, a következőt nyilatkozta a projekttel kapcsolatban: 

Azok, akiket már régóta érdekelt, hogy két olyan figura, mint Gaston és LeFou hogyan találtak egymásra, vagy a varázslónő milyen úton-módon idézte meg azt a végzetes varázsigét, ami végül egy herceg szörnnyé változását jelentette, a sorozatban választ kapnak a kérdéseik egy jelentős részsére, de előfordulhat, hogy maga a széria vet fel majd kérdéseket. 

A showrunneri, forgatókönyvírói és executive produceri pozíciókat Josh Gad mellett Edward Kitsis és Adam Horowitz töltik be, akik egyébként dolgoztak már korábban közösen egy végül be nem fejezett Muppet-sorozaton (Muppets Live Another Day). Kitsis és Horowitz az imént említett projekt mellett az ABC Disney tematikájú sorozat, az Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018) kreátorai, amivel aztán nagyobb ismerttségre tettek szert. Az ececutive producerek között lesz még a sorozat zeneszerzője, Alan Menken is. 

Emma Watson és Dan Stevens visszatéréséről egyelőre nincs hivatalos megerősítés, de a pletykák szerint egy-egy vendégszerepre láthatjuk még őket. A forgatások 2022-ben kezdődnek (premierdátumról nincs információ). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.