Hirdetés

Elrabolva 2 - Kőkemény poszter

|

Liam Neeson az egyik legkeresettebb színész manapság, köszönhetően annak, hogy szerepeibe száz százalékig odateszi magát és a legjobbat nyújtja. Nem csoda hát, ha folytatást kap az Elrabolva.

Hirdetés

A 2009-es nagy elődöt Pierre Morel rendezésében élvezhettük, melyben Neeson úgy ment előre a lányáért gyilkolni is képes apaként, mint aki nem ismer sem istent, sem embert. A folytatásbna legalább ilyen jó akciófilmre lehet számítani, ezúttal Olivier Megaton dirigálása alatt akciózhat a közkedvelt színész. A producer továbbra is Luc Besson, aki a forgatókönyvet is átpofozta kicsit Robert Mark Kamen után. Természetesen újra Bryan Mills (Liam Neeson) karakterén a sor, hogy aprítson kicsit a rosszfiúk között, köszönhetően annak, hogy a korábbi epizódban kivégzett gengszterek családja nem felejt olyan könnyen és bosszúálló típus. A folytatásban megnézhetitek az Elrabolva 2 ütős poszterének teljes változatát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.