Hirdetés

Elrabolva 2 - Maggie Grace újra a stábban

|

Szinte még semmit sem tudunk a második Elrabolva filmről, csupán Liam Neeson karaktere és a rendező személye, Olivier Megaton biztos - valamint egy régi ismerős feltűnése...

Hirdetés

Maggie Grace a 2008-as sikerfilmben tűnt fel, mint Kim, Bryan Mills lánya (Liam Neeson), akit elrabolnak és apja utána veti magát legyalulva az alvilágot. Ez a pár régi név ne tévesszen meg senkit, Pierre Morel nem tér vissza dirigálni, helyette Olivier Megaton csatlakozott a stúdió felkérésére. Megaton legnagyobb sikerének a Szállító harmadik részét vehetjük, illetve idén jelentkezik a Colombiana című akció-drámával amelyben Zoe Saldana akciózik. No de visszatérve az Elrabolva 2-höz, a forgatókönyv töredéke sem került napfényre így nem tudni, hogy ezúttal kit rabolnak el, de remélhetőleg nem megint Bryan lányát, az írtó elcsépelt lenne. A produceri teendőket egyébként továbbra is Luc Besson látja el, az Elrabolva 2-őt 2013-ra szánják csak., a forgatást év végén kezdik meg. "Ha most elengedi a lányomat, azonnal vége lesz az egésznek. Nem keresem magát. Nem üldözöm magát. De ha mégsem... Keresni fogom. És meg is találom. És akkor megölöm."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.