Hirdetés

Elrabolva 2 - Miről fog szólni?

|

2008 egyik legmeghatározóbb filmjéről beszélünk az Elrabolva címet említve, Olivier Megaton és Luc Besson pedig duplázni szeretne: Liam Neeson ismét mindenen keresztül viszi akaratát!

Hirdetés

Amikor Bryan Mills megtudja, hogy ex felesége, Lenore válik, meghívja lányukkal, Kimmel, együtt Isztambulba egy tökéletes hétvégére, ahol majd visszanyeri volt neje szívét. De Bryan ölt, hogy megmentse a lányát, amiért most neki és a családjának fizetnie kell. Bár a szülőket elrabolják, Kimnek sikerül megszöknie… Liam Neeson, Famke Janssen és Maggie Grace főszereplésével október negyedikén kerül bemutatásra idehaza az Elrabolva 2 a Pro Video forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.