Hirdetés

Elrabolva 2 - Októberi forgatás, ajándék rendezőváltással (Update)

|

Egyik személyes kedvencem (lehet megint mondani, hogy van egy csapat ergya filmje, de most sem hiszem hogy nagyon fel fog zaklatni) Liam Neeson jövőre mozikba kerülő filmjéről esett be virtuális kapunkon némi információ.

Hirdetés

Bárki bármit mond, a 2008-as Elrabolva igazán kiváló film volt, és szép sikernek örvendett mind a nézők, mint a kritikusok részéről. Neeson-on kívül ez Pierre Morel-nek is köszönhető, hiszen a(z) (egyébként kissé sablonos) sztorit igazán kiváló rendezéssel tálalta a nagyérdemű elé. A nagy hír az, hogy őt most lecserélte...el sem hiszitek...MEGATON! De nem az Optimus Prime fejét barackolni hivatott Megat(r)on, nem is a Fallout 3 koszos települése, hanem egy bizonyos Olivier Megaton, akiről annyit érdemes tudni, hogy ő rendezte a Szállító 3-mat (hiába producerálta össze Luc Besson azt is). Ez kinek mit mond, de személy szerint nekem elmond mindent. A forgatást idén októberben kezdik, és jövőre szállítják is a filmet a mozikba. Nagy tételben, ketchuppal, mustárral, fogyasztásra előkészítve.

Update: A Fox hivatalosan is bejelentette, hogy az Elrabolva 2 2012. október ötödikén lát napvilágot. Ütős évnek nézünk elébe, annyi szent!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.