Hirdetés

Elrabolva 2 - Stúdióval a háta mögött

|

Mindig szeretjük az értékes friss híreket, főleg ha arról szólnak, hogy egy ígéretes projekt stúdiót talált, még inkább akkor, ha az az értékes film az Elrabolva folytatása Liam Neeson-nal!

Hirdetés

2009 legnagyobb meglepetése volt az Elrabolva, akkoriban a 20th Century Fox gondoskodott Liam Neeson akciózásáról, ám fordult a kocka, és a folytatást már nem ők pénzelik. Olivier Megaton (Transporter 3, Colombiana) szerződését tehát más stúdió finanszírozza, ki sem találnátok, hogy melyik, ugye? Na jó, csak vicceltem, marad a 20th Century Fox a projekt mögött, és hivatalosan is zöld utat adott a forgatásnak! Nincsenek további részleteink az Elrabolva 2-vel kapcsolatban (csak annyi, hogy Neeson és Maggie Grace visszatér), de azt sejteni lehet, hogy a munkálatokat valamikor idén, vagy jövő év elején kezdik el és jövőre már mozikban szeretnék látni Neeson második ámokfutását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.