Hirdetés

Elrabolva 2 - Tv Spot

|

A 20th Century Fox piacra dobta az Elrabolva folytatásának legelső tv reklámját, amely potom fél percet ölel fel, de a lényeget magában foglalja.

Hirdetés

Olivier Megaton (A szállító 3) talán sikerül Luc Besson támogatásával összehozni egy olyan Elrabolva epizódot, ami méltó lehet az első rész nagyságához. A folytatásban Bryan Mills-nek azoknak a családjával gyűlik meg a baja, akiket az elődben lapátra tett és természetesen veszélyben forog a lánya, valamint a felesége élete is. A főbb szerepekben Liam Neeson, Famke Janssen, Luke Grimes és persze Maggie Grace. A várható megjelenés külföldön október ötödike, hazánkban október negyedikén kerül forgalomba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.