Hirdetés

Elrabolva 3 - Neeson szerint nem fog bekövetkezni...

|

Az Empire magazin megkérdezte az Elrabolva sorozattal kapcsolatban Liam Neeson-t, hogy folytatni fogja-e a második rész után is, a színész pedig őszintén és félreérthetetlenül válaszolt.

Hirdetés

Az Empire rákérdezett a manapság fénykorát élő akciószínésszé avanzsált Neeson-t, hogy vannak-e már terveik egy harmadik Elrabolva filmre, az úriember pedig a következőképp válaszolt: "Nem látok rá esélyt. Nem hiszem, hogy valaha is meg fog történni. Tényleg nem hiszem." - mondta, majd folytatta: "Nem látok lehetőséget egy meggyőző forgatókönyvre, melynek láttán a közönség sem hagyna ott minket Ó, nemár! Már megint elrabolták?". Neeson szavait hallgatva mi is így látjuk, hogy az Elrabolva franchise-t érdemes a második résszel be is zárni, legalábbis Neeson valószínűleg soha nem fog visszatérni Bryan Mills karakteréhez, maximum arra van esély, hogy a stúdió más színésszel és történettel, kizárólag DVD-re folytatja később a sorozatot, avagy kiad egy spin-off mozit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.