Hirdetés

Első hivatalos plakáton a Jurassic World!

|

Bár még hármat aludnunk kell az idei Comic-Con startjáig, az egyik legvártabb résztvevő filmhez már is megérkezett a rendezvényhez készített poszter! Egy szó róla: zseniális.

Hirdetés

Körülbelűl egy évet várunk kell arra, hogy újra meglátogassuk Isla Nublar szigetét, várakozásunk némiképp enyhíti a tudat, hogy az idei Comic-Con-on a Jurassic World stábja is kint lesz. Mindenbizonnyal tucatnyi hivatalos fotó, és remélhetőleg egy teaser trailer várja a bemutatkozását a rendezvényen, ám úgy tűnik az egyik promóciós anyagot maga a film rendezője, azaz Colin Trevorrow szivárogtatta ki Twitter oldalán, és hát mit ne mondjak... lenyűgöző!

Azonnal a szobám falán szeretném látni: 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.