Hirdetés

Első képen Thor, Hela és Valkyrie a Ragnarokban! (Frissítve)

|

Úgy fest, hogy Thor egy fodrásszalonban várta ki a Polgárháború kimenetelét.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly jóvoltából megérkezett az első hivatalos fotó a Thor: Ragnarok címszereplőjéről, valamint Heláról és Valkyrieről is. Az asgardi isten megjelenésében több változást is megfigyelhetünk, de a legszembetűnöbb az, hogy Thor megvállt hosszú fürtjeitől.

Frissítés: Új képek érkeztek, amelyeken többek között először láthatjuk Jeff Goldblumot Grandmaster szerepében, még több fotón láthatjuk Thort, Helát és Valkyriet, sőt még Bruce Banner és Loki is felbukkannak!

Hirdetés

"Jó érzés volt, hogy egy órával kevesebbet kellett töltenem a sminkes székben reggelete"-mesélte a Thort alakító Chris Hemsworth. "Újjászületve éreztem magam, nemcsak mint színész, hanem a karakter bőrében is."

A harmadik Thor szólókaland friss vért próbál pumpálni a franchiseba, amelynek első két darabjának népszerűsége némileg elmarad a Marvel Filmes Univerzum többi tagjáétól. "Úgy hiszem, hogy ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy eljuss egy franchise harmadik darabjához, akkor kötelességed elkerülni a trilógiák-kórját. [Miszerint mindig a 3. a leggyengébb]"-mondta Kevin Feige a Marvel Studios elnöke.

A filmben Tessa Thompson egy asgardi harcost, Valkyriet alakítja, míg Cate Blanchett tölti be a főgonosz Hela szerepét, aki az egész világra fenyegetést jelent miután kiszabadul börtönéből. "Éverzredeken át be volt börtönözve, ám egy hiba folytán kiszabadul és esze ágában sincs visszamennie abba a dobozba."-nyiltkozta karakteréről Blanchett.

Hela a Sakaarra küldi Thort. Ez a bolygó a Planet Hulk képregényekből már ismerős lehet és igencsak valószínű, hogy itt fog rábukkani Thor a Földet elhagyó Bruce Bannerre (Mark Ruffalo). Ragnarok ide vagy oda, a film várhatóan jóval könyedebb hangvételű lesz, mint az első két Thor film, ez pedig az alkotást rendező Taika Waititinek köszönhető. Hemsworth így beszélt a direktorról: "Taikának nagyon mókás és különös humorérzéke van, aminek köszönhetően a karakterek és a történet hangulata is egészen új irányt vett. Minden nap elgondolkoztunk azon, hogy 'Nem esünk túlzásba? Megengedték nekünk, hogy ilyen jól szórakozzunk?'"

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba. Mit gondoltok Thor új megjelenéséről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.