Hirdetés

Első képek a Foxcatcher filmből

|

A rendező, Bennett Miller s Moneyball-ja volt az egyik legjobb film 2011-ben, így nagy a várakozás a következő dráma filmjéhez, a Foxcatcher-felé

Hirdetés

A film igaz történeten alapszik. John Du Pont-ról szól, aki paranoid skizofrén és egy gazdag család sarja. A 90-es években rákattant a birkózásra, és létrehozott egy 800 hektáros edzőtermet a birtokán,Pennsylvaniában, ahol sportoló barátai gyakorolhattak. Egyre erőteljesebb testőrséggel vette körül a birtokát és 96-ban lelőtte barátját, Dave Schultz olimpiai bajnok birkózót, mert meg volt róla győződve, hogy Schultz az életére tör. A gyilkosság után két napra elbarikádozta magát a birtokán, és telefonon tárgyalt a rendőrséggel. A film főszereplői Steve Carell, mint du Pont, Mark Ruffalo, mint David Schultz és Channing Tatum, mint David bátyja. Képek a tovább után:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.