Hirdetés

Első képek a Seven Psychopatsh-ból

|

A nagysikerű Erőszakik után ismét összeállt a rendező Martin McDonagh és Colin Farrel, ezúttal pedig írókról, gengszterekről és kutyákról mesélnek.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly leközölte az első képeket Martin McDonagh újabb filmjéből, melyben az Erőszakik után ismét Colin Farrellel dolgozik együtt a rendező. A történet szerint a Woody Harrelson alakította gengszternek ellopja a hőn szeretett kutyáját egy állástalan színész (Sam Rockwell), hogy ezzel segítsen egy profi kutyakereskedőt (Christopher Walken), akinek az a szokása, hogy az elrabolt ölebeket jelentős díj ellenében juttatja vissza tulajdonosukhoz. Farrell egy lecsúszott forgatókönyvírót alakít, aki ihlet hiányában Rockwellékkel lóg, hogy befejezhesse Seven Psychopats című írását. A rendező bevallása szerint a kutyakereskedők ötletét Jon Lovitz karakterétől kölcsönözte az Irány Colorado 2 című vígjátékból. A film várható bemutatója ősszel esedékes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.