Hirdetés

Első képeken a Silence

|

Hirdetés

Kijött az első hivatalos kép Martin Scorsese több mint 20 éve dédelgetett személyes projektjéből, a Silenceből. A történet Shusaku Endo 1966-os regénye alapján készült, amelyben két jezsuita szerzetes (Andrew Garfield és Adam Driver tolmácsolásában) a 17. századi Japánban a legkülönfélébb megpróbáltatásoknak vannak kitéve, milyen pletykák vezettek odáig, hogy szeretett mentoruk (az akcióhős státuszból ismét a bölcs tanító szerepében tetszelgő Liam Neeson) elhagyta az egyházat. A Tajvanban a forgatás befejeztével tartott sajtókonferencián Scorsese elmondta, hogy filmográfiájának egyik legszemélyesebb darabjának tartja a Silence-t, amit már 25 éve is el akart készíteni, de ez az álma csak most valósulhatott meg. Az első hivatalos kép mellé, melyen Garfield és Shinya Tsukamoto látható van pár lesi fotó a filmből, melyet a sajtótájékoztatón lőttek. A film 2016-ban debütál a mozikban, de nem lennénk meglepve, ha idő előtt érkezne, hogy beszállhasson a díjversenybe.

silence-andrew-garfield-entertainment-weekly
[gallery size="large" ids="51426,51424,51423"]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.