Hirdetés

Legends of Tomorrow - Első képeken az idős Zöld Íjász

|

Hirdetés

Az év elején kiderült, hogy Stephen Amell, a Zöld Íjász sztárja is tiszteletét teszi majd az Arrow és a The Flash spinoff sorozatában, a Legends of Tomorrowban, méghozzá az első évad 6. epizódjában. Most a színész ráadásul volt olyan rendes, és meg is osztott három képet a jövőhéten érkező részből, amelyeken az idős Oliver Queent vehetjük szemügyre, akinél több nyílvessző van mint valaha.

12745839_1001095866642347_3522768324029723509_n
add
cbikezkuaaapupe
Ez a kis jövőbe ugrás természetesen a Holnap Legendáit vezető Rip Hunternek köszönhető, aki időgépével egészen a 2046-os Star Citybe repíti csapatát, ahol nem csupán a kecskeszakállat növesztett Oliverrel, hanem annak fiával, Connor Hawke-al is találkoznak, akinek feltűnését egy Flash epizód is megjósolta már. Kíváncsian várjuk, hogy Amell mennyi szerepet kap majd a részben, na meg persze azt is érdékes lesz látni, hogy hogyan fest a jövő. Nektek bejön a nyugdíjas igazságosztó?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.