Hirdetés

Első képeken A hét mesterlövész

|

Hirdetés

A minap már hírt adtunk A hét mesterlövész remake-jéről, amikor a las vegasi Cinema Conon megjelentek az első poszterek. Most pedig a Sony és az MGM kiadta az első hivatalos képeket a True Detective írója, Nic Pizzolatto és  az Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Mélyütés) rendezte western remake-ről. Ráadásul a stáb se nyeretlen kétévesekből áll. A történet szerint Rose Creek városkája egy kegyetlen zsarnoktól, Barholomew Bogue-tól (Peter Sarsgaard) senyved, ezért felbérelnek 7 kívülállókból, fejvadászokból, fegyverforgatókból álló kis csapatot, hogy védjék meg városukat: Sam Chisolmt (Denzel Washington), Josh Farraday-t (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux-t (Ethan Hawke), Jack Horne-t (Vincent D’Onofrio), Billy Rocksot (Byung-Hun Lee), Vasquez-t (Manuel Garcia-Rulfo) és Red Harvest-et (Martin Sensmeier). Mellettük még feltűnik Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter és Vinnie Jones is. Maga az 1960-as, John Sturges rendezte western is egy remake, konkrétan Akira Kurosawa 1954-es A hét szamurájának a feldolgozása olyan akkori nagy ágyúkkal, mint Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson James Coburn, Robert Vaughn és Eli Wallach. Fuqua filmje szeptember 23.-án debütál az amerikai mozikban és szomorú aktualitása, hogy a tavaly repülőgép balesetben elhunyt James Horner kompozíciója ez alatt csendül fel utoljára. [gallery columns="2" size="large" ids="86572,86570,86571,86569"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.