Hirdetés

Első képeken Hugh Jackman a Farkas 3 forgatásán

|

Pár szemfülesnek sikerült néhány lesi fotót készítenie Hugh Jackmanről, a Farkas 3 forgatásán.

Hirdetés

A 20th Century Fox elkezdte a Farkas 3 forgatását New Orleansban, az első forgatási képeken pedig a film sztárját, Hugh Jackmant láthatjuk, a megszokottnál dúsabb arcszőrzettel. Logan mellett Charles Xavier professzor (Patrick Stewart) is részt vesz Rozsomák utolsó kalandjában, valamint hozzájuk csatlakozik még Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez.

Hirdetés

A hírek szerint a film főellenlábasa Farkas kedvenc csapata, a Weapon-X lesz. Melléjük pletykálják még a Reavereket, sőt Logan fiatalabb klónjára, az X-23 is számíthatunk a filmben, szóval unatkozni nem fogunk.

A filmet James Mangold rendezi, David James Kelly forgatókönyve alapján. Simon Kinberg producer pedig korábban megerősítette, hogy R-es besorolással érkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.