Hirdetés

Első képen a 99 Homes

|

Semmi sem lehetetlen. Például az sem, hogy Pókember és Zod tábornok egy filmben szerepeljen.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-nek hála kijött az első kép Andrew Garfield és Michael Shannon közös filmjéből, melyben előbbi egy jóravaló, de elbocsájtott és ezáltal a családjával együtt a banknak kiszolgáltatott építőmunkást alakít, akit az utóbbi által megformált kegyetlen ingatlan ügynök visz bele a sötétebbnél sötétebb üzelmekbe. A sztori már ezerszer lerágott csont és legyintenénk is az egészre, ha nem a két, saját generációjának egyik legtehettségesebb színésze hozná a már most előre borítékolható magas színvonalat szokásos szerepkörükben. A filmet Ramin Bahrani rendezte, aki korábban a Dennis Quaid és Zac Efron főszereplésével készült Mindenáront is dirigálta, a produkció pedig szeptemberben mutatkozik be Amerikában, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.