Hirdetés

Első képen a Doctor Who karácsonyi epizódja

|

Hirdetés

A Peter Capaldi-éra a Doctor Who rajongókat igencsak megosztja, de a 9. évad úgy fest jobban tetszik a rajongóknak a folyamatos dupla részekkel, mint a megfáradt 8. szezon. A sorozat sajátosságának számítanak már jó ideje a karácsonyi epizódok, amik az elmúlt években mindig rendhagyóra sikerültek. Két évvel ezelőtt,  karácsonykor intett búcsút a 11-es, azaz Matt Smith Doktora, hogy ezzel is átadja a helyét Capaldinak, tavaly pedig a jó Időlord a Mikulás oldalán harcolt az álmokkal egy sajátos Eredet-Alien-A dolog hibrid struktúrájú epizódban. Ezúttal annyi bizonyos, hogy a Doktor szerelme, River Song tér vissza, akit ahogy korábban, ezúttal is a Vészhelyzetből is ismert Alex Kingston kelt majd életre. A karakter felbukkanása már régóta várat magára - noha Smith korábbi nyilatkozatában hisztizett, hogy a figura túlontúl a 11-eshez köthető, és nem látná szívesen az utódja oldalán - hiszen a Doktorhoz hasonlóan ő is időutazó, csak az időfolyamban teljesen más irányban haladnak. A karakter még 2008-ban bukkant fel először David Tennant oldalán, de a leghangsúlyosabb szerepe egyértelműen a 11-es oldalán volt, viszont elszórt utalásokban már elhangzottak utalások a Doktor más kalandjaira (és formáira). Annyi bizonyos, hogy a Doktornak bujkálnia kell karácsony idején egy távirányítású ember kolónia elől, és út közben botlik bele River Songba és csapatába, akiket egy felbőszített király üldöz keresztül a galaxison. A 9. évadból még egyelőre két epizód van hátra, míg elérkezünk a karácsonyi különkiadáshoz, melynek előzetese sem várat már sokat magára.

Doctor Who River Song
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.