Hirdetés

Első képen a Legendás állatok és megfigyelésük (Frissítés)

|

Hirdetés

Kijött az első hivatalos promo kép a jövőre érkező Harry Potter spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésükből az Entertainment Weekly jóvoltából, melyen a főszereplőt, Göthe Salmandert alakító Oscar-díjas Eddie Redmayne látható, aki már nagyon izgatott a filmet illetően, aminek a tényleges forgatása még csak most veszi kezdetét. Nem kívánunk messze menő következtetéseket levonni, de a kép színvilága leginkább a korai Chris Columbus-féle Potter-mozikat juttathatja az eszünkbe, onnan is a Titkok kamráját, legalábbis a színes talár Gilderoy Lockhart piperkőc karakterére lehet asszociálni, viszont vélhetően nem is lesz olyan komor, mint a sorozat kései darabjai, így értelemszerűbb lenne a mesésebb megközelítés is. Mindenesetre bízunk J.K. Rowling forgatókönyvében, aki a komolyabb témákat sem hagyhatja otthon, ugyanis a háttérben a Mágiaügyi Minisztériumhoz hasonlatosa a Mágiaügyi Kongresszus bejáratát láthatjuk, vagyis a politika, a hatalom ezúttal is visszatérő elem lehet. Az utolsó négy mozit dirigáló  David Yates kezében pedig a színészek sem fognak vélhetően elsikkadni, akik között megtaláljuk Colin Farrrell-t és Jon Voight-ot is. A legendás állatok és megfigyelésük egy év múlva támadja be a mozikat. Nektek hogy tetszik? Frissítés: újabb képek érkeztek, frissítettük velük a galériát. [gallery columns="4" ids="70878,70879,70880,70881,70882,70883,70884,70818"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.