Hirdetés

Első képen a The Flash - Supergirl crossover

|

Hirdetés

Múlt héten a CBS bejelentette azt, amire a képregényrajongók már nagyon régóta vártak, Grant Gustin Flash szerepében fel fog tűnni a Supergirlben egy crossover epizód erejéig. A történet részletei továbbra sem tisztázottak, viszont úgy tűnik, hogy a forgatás máris elkezdődött, hiszen Gustin posztolt egy képet, amelyen Melissa Benoisttal pózolnak együtt szuperhős gúnyákban.

Those two emblems look pretty good together... @melissabenoist

Grant Gustin (@grantgust) által közzétett fénykép,

Hey Flash producers... Ive already got a fancier chair on Supergirl than Ive got on Flash. Just saying... Grant Gustin (@grantgust) által közzétett fénykép,
A szóban forgó epizódot március 28-án fogják levetíteni, ha pedig sikeres lesz, akkor egészen új lehetőségeket nyithat meg. Nem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben Supergirl is ellátogasson Central Citybe, vagy akár a Zöld Íjászhoz Star Citybe. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi sül ki ebből a crossoverből. Ti várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.