Hirdetés

Első képen Bran Stark a Trónok harca 6. évadából

|

Hirdetés

A rajongók legutoljára a Trónok harca 4. évadának fináléjában láthatták Brant (Isaac Hempstead Wright), amikor végre találkozott a misztikus háromszemű hollóval (Max Von Sydow). Több mint egy év telt már el azóta, hogy a fiatal Stark fiú elkezdte kitanulni különleges képességeinek használatát, ez idő alatt, pedig úgy tűnik nemcsak, hogy kamaszodott egy kicsit, hanem még a haját is levágatta.

778-ew-isaac-hempstead-wright-164060
Miután Bran kihagyta a teljes 5. évadot úgy fest, hogy az áprilisban érkező szezonban behozza a lemaradást és több szerepet kap majd. Addig pedig, ha még nem láttad az első posztert és a rövidke kedvcsinálót, akkor mindenképpen kattints a linkekre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.