Hirdetés

Első képen Joseph Gordon-Levitt, mint Edward Snowden

|

Hirdetés

Edward Snowden, az NSA egykori vezető tanácsadója azzal vált híressé (és üldözötté), hogy olyan titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálata széles körben figyeli az emberek mobiltelefonos hívásait és az internetes tevékenységeiket. A történetet most Oliver Stone (Tőzsdecápák, JFK - A nyitott dosszié, Nixon) rendező kívánja elmeséli, Joseph Gordon-Levitt-tel a főszerepben, és olyan neves mellékszereplőkkel, mint Shailene WoodleyMelissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Timothy Olyphant, Rhys IfansJoely Richardson és Nicolas Cage. A Snowden december 25.-én érkezik a mozikba.

snowden-joseph-gordon-levitt
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.