Hirdetés

Első képen A hét mesterlövész remake

|

Hirdetés

Las Vegasban épp dübörög a CinemaCon, ezért kaptunk eddig ennyi jóságot és még fogunk is, hisz egészen péntekig fog tartani. Rengeteg stúdió a helyszínen mindent bevetve promózza a következő évek nagy Blockbusterjeit. Ebből a még idén érkező The Magnificent Seven (A hét mesterlövész) remake sem maradhat ki. Eddig nem sokat tudtunk a filmről, (pedig már a forgatást is befejezték) csak azt, hogy kik lesznek a főszereplők: Manuel Garcia-Rulfo (Vasquez), Vincent DOnofrio (Jack Horne), Chris Pratt (Josh Farraday), Denzel Washington (Sam Chisholm), Ethan Hawke (Goodnight Robicheaux), Byung-hun Lee (Billy Rocks) és Martin Sensmeier (Red Harvest). Nem nagyon lehet látni, hogy kik vannak a képen és ennél jobb minőséget sem lehet egyelőre összevadászni, mert valaki a helyszínen fotózhatta:

NEupnAbqdvxwxy_1_1
https://twitter.com/rbratin/status/719500979713024000?ref_src=twsrc%5Etfw  
20160410_165830
A filmet Antoine Fuqua rendezi, a legtöbben a The Equalizer miatt ismerhetitek vagy a régebbi Training Day, illetve a friss Southpaw miatt (plusz Shooter és Olympus Has Fallen). Fontosabb szerepben még: Haley Bennett, Matt Bomer, Luke Grimes, Billy Slaughter, Sean Bridgers, Cam Gigandet, Vinnie Jones és Peter Sarsgaard. Premier szeptember 23-án.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.