Hirdetés

Első képen Superman a Supergirl 2. évadából

|

A The CW közzétette az első hivatalos fotót Supermanről, akit Tyler Hoechlin fog életre kelteni a Supergirl 2. évadában.

Hirdetés

Ahogy korábban bejelentették, Superman/Kal-El/Clark Kent karaktere végre teljes valójában feltűnik a DC sorozatos univerzumában, és persze hol máshol kerülhetne erre sor, ha nem a Supergirl második szezonjában, aminek október 10-én érkezik az első epizódja. Az első évadban általában egy sziluettként vagy egy elmosódott mozgásként ábrázolták őt, ám ezúttal tényleg meglátogatja unokatestvérét, Karát.  

Hirdetés

Senki se féljen attól, hogy Kent ellopná a műsort Supergirl elől, ám ha ez így is lenne, akkor csak a folytatás első két epizódjában kerül rá sor, mert a hivatalos bejelentés szerint mindössze ennyit fog szerepelni a sorozatban, egyelőre legalábbis biztosan. Superman-t Tyler Hoechlin ("A kárhozat útja", "Teen Wolf - Farkasbőrben") kelti majd életre, akiről a The CW az első hivatalos képet is megmutatta. A szerkó egy kicsit a karakter New 52-es megjelenésére hajaz, de valószínűleg az Injustice: Gods Among Us című videojátékból is meríthetett a jelmeztervező Kiersten Ronning. Ti mit gondoltok róla? 

A duót október 10-én láthatjuk majd először együtt mozgásban is, ezúttal már a The CW műsorán olyan DC sorozatok mellett, mint a The Flash, az Arrow vagy a Legends of Tomorrow, melyekkel egy óriási, négyórás crossoverre is sor kerül majd. Ha szeretnétek a folytatásig ismételni vagy csak még nem kezdtétek el, de szeretnétek, akkor itt a lehetőség, ugyanis a nyár folyamán a VIASAT3 is műsorra tűzi Kara kalandjait

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.