Hirdetés

Első képen Tim Burton új filmje

|

Megjelent az első hivatalos kép a gótika mesterének következő rendezéséből, amely amellett, hogy életrajzi film lesz egy deka Johnny Deppet sem fog tartalmazni.

Hirdetés

Burton Walter Keane (Christophe Waltz) történetét dolgozza fel, aki az 1950-es, 60-as évek egyik népszerű festője volt Amerikában, akinek egyik különös ismertető jegye volt a festményei szereplőinek nagy szeme (máris értjük a rendező vonzódását a témához. Valójában azonban felesége Margaret (Amy Adams) készítette a képeket, a film pedig az ő fokozatos művészi ráeszmélését állítja majd a középpontba. Depp mellett Burton ezúttal az asszonykáját, helena Bonham Cartert is otthonhagyta, de Waltz és Adams mellett olyan nagyágyúk tűnnek még fel, mint Danny Huston, Jason Schwartzman vagy Terence Stamp, a bemutató pedig a tengeren túlon karácsonykor, pontosabban december 25.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.