Hirdetés

Első látásra: Everybody Has a Plan, At Any Price, The Iceman stb.

|

A Toronto International Film Festival szeptembertől nyitja meg kapuit, előtte pedig egy csomó résztvevő filmről értesülhetünk infók, de leginkább képek segítségével.

Hirdetés

A Toronto International Film Festival (vagy ahogyan sokan hivatkoznak rá, TIFF 2012) rengeteg új filmet vezet be a köztudatba, melyek közül csomó megkapta legelső fotóit, amit nem vagyunk restek és rögtön elétek tárunk. A folytatsában a címben megtalálható filmekről láthattok anyagot és azt, hogy ki rendezi, valamint ki játszik benne. Bővebb bemutatásra majd egyenként kerül sor, ha már több minden kiderül az egyes projektekről. Hamarosan újabb adaggal érkezünk, addig is jó szórakozást!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.