Hirdetés

Első látásra: R.I.P.D., Cloud Atlas, The Gangster Squad

|

Beköszöntött az ősz, a rendezők és producerek pedig gőzerővel dolgoznak, hogy a 2012-es év se legyen lekvár: nem is lesz az, hiszen már csak a címben három ígéretes projekt szerepel...

Hirdetés

Mivel mindhárman mostanában kapták meg legelső forgatási fotóikat, ezért egybe gyűjtöttem őket a nagyobb élvezet kedvéért (már ha élvezetet jelent pár néha semmit el nem áruló forgatási fotó megléte). Mindhárom filmre egyaránt igaz, hogy tehetséges direktori háttér áll mögöttük, és színészi gárda tekintetében sem panaszkodhatnak, így a R.I.P.D., a Cloud Atlas és a The Gangster Squad mind-mind belevaló töltelékek lesznek a 2012-es pitében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.