Hirdetés

Első pár képen a Broken City

|

Erről a készülő filmről már hallhattunk egy-két mendemondát, a közelmúlt viszont nem igazán látott el minket információkkal. Most két kép a jutalom türelmünkért.

Hirdetés

A film közel 60 millió amerikai zöldhasúból készül Allen Hughes (Éli könyve) kezei alatt. A film immáron lekerült a fekete listáról, amire 2008-ban írták fel. Az egyébként krimi-dráma-thriller műfajok között mozgó alkotást 2013 januárjára tervezik bemutatni Amerikában. A hivatalos történet az, hogy egy polgármester (Russel Crowe) felbérel egy ex-zsaruból magánnyomozová váló embert, Billy Taggert-öt (Mark Wahlberg), hogy nézzen utána, megcsalja-e a felesége (Catherine-Zeta Jones). A gyanú igaznak tűnik, majd hamarosan megtalálják a szerető holttestét, így Taggert a saját szakállára kezd el nyomozni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.