Hirdetés

Első traileren a Will Smith főszereplésével érkező Bright

|

Az Oscar-gála alatt a Netflix felfedte a Bright első előzetesét.

Hirdetés

A Bright a Suicide Squad rendezőjének, David Ayernek az új projektje, ami idén decemberben érkezik a Netflixre. A filmben Ayer és Will Smith ismét együtt dolgozhatnak, a stábot pedig  Joel Edgerton (Az ajándék, Exodus: Istenek és királyok) és Noomi Rapace (A tetovált lány, Prometheus) erősítik tovább.

Hirdetés

A szintén Ayer által rendezett Utolsó műszakhoz kapcsolódva, a Bright egy olyan világban játszódik, ami összeolvad egy fantasy birodalommal. A történet egy ork zsarut (Edgerton) követ nyomon, akinek össze kell fognia egy ember rendőrrel (Smith). Az amúgy sem hétköznapi események méginkább kifordulnak önmagukból mikor a páros egy nagyerejű (és nagyban illegális) fegyverre tesznek szert: egy varázspálcára.

Lucy Fry egy elfet, Tikkát alakítja, aki mellesleg a pálca jogos tulajdonosa, ezért Smith és Edgerton karakterei próbálják megvédeni őt. Mondanunk sem kell, hogy vannak olyan minden hájjal megkent gazfickók, akik szívesen rátennék a mancsukat a fegyverre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.