Hirdetés

Első trailerében dominaszerkót villant az új magyar romkom, a Szia, életem!

|

Vékes Csaba és Rohonyi Gábor vígjátékában Thuróczy Szabolcs csillogtatja meg a képességeit.

Hirdetés

Megjelent a Szia, életem! teaser előzetese. Vékes Csaba (Brazilok) és Rohonyi Gábor (Hetedik alabárdos) komédiájában Thuróczy Szabolcs (Valami Amerika, Aranyélet) Barnát, a lejtőn lefelé száguldó, ötvenöt esztendős írót alakítja. A férfi élete kész csőd, mivel miután viszonyba bonyolódott egy diákjával, kirúgták kényelmes egyetemi állásából, és örökre eltiltották a tanítástól.

Hirdetés

Ez pedig akkor is súlyos problémát jelentene, ha nem tűnne fel korábban soha nem látott, óvodáskorú kisfia (Pásztor-Várady Mór). Hiszen ő kezdetben nem könnyíti meg az alkotói válsággal és a közelgő határidővel egyszerre küzdő csődtömeg helyzetét. Miként az ennyiből is kikövetkeztethető, az alkotás középpontjában a szülővé válás nehézségei állnak, amiket csak tovább súlyosbít a nevelésre  totálisan alkalmatlan, örök bohém könnyed életvitele. Hiszen normális esetben igen kevés apának kell kreatív hazugságokkal leszerelnie az egy dominaszettet viselő prostituálttal összefutó csemetéjét.

Az alkotás elsőnek júniusban, a Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz levetítve, a hazai mozikba pedig augusztus 25-én érkezik majd.

Nektek meghozta a kedveteket a film megtekintéshez a videó?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.