Hirdetés

Elysium: Zárt világ - DVD és Blu-ray infók

|

Még idén számíthatunk a Matt Damon nevével fémjelzett Elysium: Zárt világ megjelenésére, már ami a korongos változatokat illeti. Megérkeztek az első részletek is.

Hirdetés

December 18-án megjelenik az Elysium: Zárt világ DVD és Blu-ray kiadása, utóbbi műanyagtokos és fémdobozos verzióban is elérhető lesz, a forgalmazó az InterCom. Ami a specifikációkat illeti, 2.40:1-es képarányra, surround magyar és DD5.1-es angol hangra számíthatunk a DVD, DD5.1-es magyar és dts-HD MA 7.1-es angol hangra a Blu-ray esetében, valamint magyar és angol feliratra is, beleértve a folytatásban olvasható extrákat is. A filmről kritikánkban olvashattok, valamint írtunk a magyar szinkronról is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.