Hirdetés

Elysiumi sci-fi

|

Neill Blomkamp furcsa figura. Szinte a semmiből bukkant fel 2009-ben, amikor elképesztő sikert aratott egy rövidfilmjéből készült mozifilm, a Distric 9.

Hirdetés

A sci-fi vad volt és erőszakos, de ugyanakkor gondolattal teli: a speciális kombináció kultusz-sikert és négy Oscar-jelölést hozott. Valamint egy következő filmet, mely mögött már egy nagy stúdió, nagy költségvetés és sztárok állnak. A lényeg azért ugyanaz marad. Blokamp, ahogy Matt Damon, az új film főszereplője nemrég nyilatkozta, imádja a nagy fegyvereket, a fura fejű mutánsokat és az erőszakot. És utálja a butaságot. Az Elysium (Elysium, bemutató 2013 elején) a jövőben játszódik, melynek jómódú polgárai a föld körül keringő űrállomáson élnek; a pusztasággá változott Földön csak a szegények és a betegek maradtak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.