Hirdetés

Biztos, hogy el fog készülni az Embertelenek film

|

A Marvel Studios elnöke megnyugtatta a rajongókat az Embertelenek filmet illetően és információt adott a lehetséges időpontról is.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy szegény Embertelenek is meg fogják kapni megérdemelt filmjüket, csak éppen nem egyhamar. A Marvel Studios híres arról, hogy jóval a megjelenés előtt bejelenti tervezett projektjeik premierdátumát, de egyben hajlandó is változtatni azon, ha a szükség úgy hozza. Pontosan ez történt az Embertelenek mozifilmmel, amit eredetileg 2019. július 12-én, közvetlenül az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 után mutattak volna be. Mindeddig bizonytalan volt a sorsuk, de végre róluk is hallani valamit. 

Hirdetés

Kevin Feige, a stúdió elnöke a Doctor Strange egyik sajtókonferenciáján mesélt a projektről. Bár az Embertelenek még mindig erősen tervben van, legkorábban csak a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisában láthatjuk, ami 2020-ban veszi kezdetét három egyelőre meg nem nevezett mozifilmmel. 

"Szerintem az Embertelenek biztosan meg fog történni, de nem tudom, hogy mikor. Azt hiszem, a tévében láthatjátok őket. Amint beérünk a negyedik fázisba, ahogy mindig is mondtam, ez filmként is megvalósulhat. Szerintem nagyon király lenne." 

Az Embertelenek 1965-ben debütáltak a Marvel képregényekben. A fő történet a szuperképességekkel rendelkező királyi családot követte, ahol a néma király, Fekete Villám uralkodik, akinek hangja városokat is képes elpusztítani. Régóta pletykálják már (és a színész sem egyszer utalt rá), hogy Vin Diesel keltheti életre a karaktert a mozivásznakon, miközben Groot hangját adja A galaxis őrzői franchise-ban. Mivel így a kamera előtt szinte egy szót sem szólna, a kamera mögött pedig néha-néha megszólaltatná kedvenc fánkat a galaxisban, ez egy remek mód lenne a Marvel számára kihasználni Diesel tehetségét. Az Embertelenek ereje a Terrigenezis miatt aktiválódik, amelynek hatására begubóznak, majd képességgel rendelkező egyénként születnek újjá - ez az információ nem újdonság a S.H.I.E.L.D. ügynökei nézői számára.

Ti örültök, hogy valamikor a jövőben megvalósul a projekt? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.