Hirdetés

Emeli a tétet a Pofázunk és végünk Miamiban új előzetese

|

Hirdetés

Kevin Hart nagy nevettető hírében áll a tengerentúlon, filmjeire nagyon vevő az ottani közönség, viszont 2014-es akció-vígjátéka, amelyet Ice Cube-bal együtt jegyez bebizonyította, hogy a magyar nézők is szívesen beülnek rá. A 25 milliós büdzséből összesen több mint 150-et hozott össze a film világszerte, ezért készülhetett el a Pofázunk és végünk Miamiban névre keresztelt folytatás. Az első trailer már felvezette, hogy milyen őrültségekre számíthatunk a rendőrpárostól, az új előzetes pedig folytatja a kedvcsinálást, hiszen Cube és Hart ezúttal Miami városában próbál elkapni néhány gengsztert, természetesen ismét a saját stílusukban: https://www.youtube.com/watch?v=BUO2xRq2hAs A Pofázunk és végünk Miamiban hozzánk 2016. január 21-én látogat el, a két jómadár mellett pedig feltűnik még a vásznon Benjamin Brett, Glen Powell, Olivia Munn és Ken Jeong is. Várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.