Hirdetés

Emerald City - meghozta a tornádó az új előzetest

|

Idén tavasszal forgatták hazánkban a legújabb Óz, a csodák csodája feldolgozást, amely jövő év elején meg is érkezik az amerikai tévéképernyőkre.

Hirdetés

Az Emerald City címet viselő produkció 2015-ban kapott egyből teljes évados berendelést az amerikai NBC adótól, azonban a január 6-án bemutatkozó széria első tíz részét csak idén kezdték el rögzíteni. A zömében Budapesten forgatott részek direktora az indiai-amerikai Tarsem Singh már bizonyított a Tükröm, tükröm, A sejt vagy éppen az Önkívület című mozikkal.

Hirdetés

A sorozat modern, és sötétebb feldolgozása lesz a sokak által ismert Óz, a csodák csodájának, és egyesek szerint ez lesz az NBC válasza az HBO-s Trónok harcára, de nem járunk messze az igazságtól akkor sem, ha az ABC egykoron roppant sikeres, mára kissé megkopott fényű szériájával, a szintén mesés Egyszer volt, hol nem volt-tal állítjuk párba. Az Emerald City szereplői között megtaláljuk Ólafur Dari Ólafssont, Oliver Jackson-Cohent, Gerran Howell-t és Adria Arjona-t, aki Dorothy-t alakítja, valamint Vincent D'Onofriot, aki a Varázsló szerepében tűnik majd fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.