Hirdetés

Emilia Clarke nemet mond a Terminator: Genisys folytatásokra

|

Hirdetés

Nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket a tavalyi Terminator: Genisys se kritikailag, se pénzügyileg. Éppen ezért a bemutató előtt felvetett folytatások kérdése függőben van. Egy biztos, ha végül zöld utat kap a terv, abban Emilia Clarke nem szeretne benne lenni. Így nyilatkozott, mikor a sequel-ekről kérdezték:

Nem. Mondhatom ezt? Jól van, tehát nem. A-a. Sok különböző filmem jön ki nemsoká.
Az átmeneti piaci mélyrepülés után sokat segített az, hogy Kínában is bemutatták a produkciót. Így újra napirendre került a folytatások kérdése, ami a tervek szerint "bizonyos változtatásokkal" el is fognak készülni 2017-ben és 2018-ban. Nemrég nyilatkozta Arnold Schwarzenegger, hogy ő szívesen benne lenne ezekben, de a jelek szerint Emilia Clarke kimaradhat a projektből, ami vagy a forgatókönyv újraírását vonja maga után, vagy újból kell castingolni. Nektek mi a véleményetek a Terminator: Genisys jövőjéről?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.