Hirdetés

Emily Blunt és Dwayne Johnson szuperhősök lesznek

|

A két sztárszínész már a második közös filmjére készül.

Hirdetés

Még napvilágot sem látott a két színész első közös projektje, a Jungle Cruise, vagyis magyarul Dzsungeltúra (amely jelen állás szerint 2021. júliusában kerül majd a nagyvásznakra), de Emily Blunt (Hang nélkül, Sicario) és Dwayne Johnson (Halálos iramban széria, Nagypályások, Jumanji) máris leszerződött egy következő olyan filmre, melyben együtt játszanak. 

Hirdetés

A ComingSoon információi szerint a film, melyben szerepet vállaltak, a Ball and Chain címet viseli, amely egy azonos című, négyrészes képregénysorozaton alapszik. A Scott Lobdell által kreált képregény egy házaspárról szól, akik éppen válnának, amikor egy különleges meteor speciális képességekkel ruházza fel őket, melyek azonban csak akkor lépnek működésbe, ha ők együtt vannak. Így tehát az egymástól elhidegült pár arra kényszerül, hogy még több időt töltsön együtt. 

A képregény alapján készült forgatókönyvet Emily Gordon írja, akinek a Rögtönzött szerelem című 2017-es romantikus komédia szkriptjét is köszönhettük és bár a jogok jelenleg nem tudni kihez, melyik stúdióhoz kerülnek, de van rá esély, hogy a Netflix fogja felvállalni és felkarolni a projektet. Rendező egyelőre még nincsen, de ez gyorsan változhat. A produceri feladatokat maga Johnson látja el Dany és Hiram Garciával karöltve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.