Hirdetés

Emily Blunt lehet a tökéletes választás Mary Poppins szerepére

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Walt Disney Pictures talán megtalálta a megfelelő színésznőt a Mary Poppins folytatásuk élére. A The Hollywood Reporter hírei szerint A holnap határa, és a Sicario - A bérgyilkos sztárja, Emily Blunt megkezdte a tárgyalásokat a stúdióval és jó esélye van rá, hogy a Julie Andrews által ikonikussá tett szerepbe lépjen. Ha ez megvalósul, akkor Blunt újra együtt dolgozhatna a Vadregény rendezőjével, Rob Marshallal. P.L. Travers gyerekkönyvének híres dadusa, 1964-ben tűnt fel először a mozivásznakon. Az eredeti Mary Poppins 1910-ben játszódik, míg a hírek szerint, a folytatás az 1930-as években foglal majd helyet. Az új film Travers mind a nyolc könyvéből próbál meríteni valamit, ám elsősorban A csudálatos Mary visszatér (Mary Poppins Comes Back) című regényt veszi majd alapul. Nem lennénk meglepve, ha a Disney azonos címmel látná el a készülő alkotást is.

mary-poppins-julie-andrews
A könyvek mögött lapuló valódi történetet John Lee Hancock 2013-as életrajzi filmje, a Banks úr megmentése meséli el, amelyben Emma Thompson alakította P.L. Travers szerzőt, Tom Hanks pedig Walt Disneyt. Mi a véleményetek Emily Blunt leszerződtetéséről? Lehetne bárki más nála tökéletesebb választás?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.