Hirdetés

Emlék és eljegyzés

|

Schwarzenegger és Sharon Stone húsz éves sci-fi különlegessége megérett rá, hogy a legfrissebb digitális technikákkal tegyék még látványosabbá a saját hamis emlékei elől menekülő férfi különleges kalandjait.

Hirdetés

A filmet a Die Hard 4.0 rendezője álmodta újra csupa nagy sztárral: Colin Farrell mellett Kate Beckinsale és Jessica Biel is szerepet kapott a történetben. A film egyik sztárját, Jessica Biel –t egy különleges meglepetés érte a héten. A színésznő a West Hollywood egyik legmenőbb éttermében, a Chateau Marmont-ban töltött egy órácskát, és egy különösen feltűnő kiegészítőt viselt: egy briliáns eljegyzési gyűrűt.  Biel és Justin Timberlake évek óta szerelmesek, szakítanak és újrakezdenek, eljegyzésről, sőt, házasságról is felreppentek már hírek, de úgy látszik, végre döntöttek: a 29 éves színésznő és a 31 éves színész-zenész talán tényleg egybekelnek. Az emlékmás premierjén talán már az esküvőt is megünnepelhetik. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.