Hirdetés

Megjelent magyarul is az Old Man Logan

|

Bár egy ideje már elérhető az újságárusoknál, hivatalosan a most vasárnap megrendezésre kerülő Tavaszi Képregénybörzén debütál a magyar olvasók számára a Kingpin kiadó gondozásában napvilágot látó, vadonatúj gyűjteményes sorozat első száma, a Mega Marvel: Logan.

Hirdetés

A puhafedeles kötet a 2008-ban született, és azóta már méltán kultikussá vált Old Man Logan című lebilincselő Rozsomák-sztorit tartalmazza, egy-az-egyben, 212 oldalon.

Hirdetés

A történetért Mark Millar (Civil War, Kick Ass, Ultimate X-men, stb.), míg a rajzokért Steve McNiven (Civil War, Death of Wolverine, Marvel Knights, stb.) felel. Íme a borító: 

A börze persze nem csak az Old Man Logan hazai debütálása miatt kötelező program minden képregény-geek számára, hiszen több újdonság, köztük a szintén Kingpin-gondozású Peter Parker Pókember 32., a Hihetetlen Pókember 2017/1., a Batman 20. és a Marvel+ 31. is aznap debütál majd. Illetve itt muszáj megjegyeznünk, hogy az itthon már hosszú ideje hiánycikké vált nagyszabású Marvel-esemény, A Polgárháború is újra-kiadásra kerül, egy kötetben, vadonatúj borítótervvel. 

A további újdonságok között, pedig elsősorban az Outcast 3., a Dampyr 2., a The Walking Dead 13. és a Lucky Luke 28. érdemel már látatlanban is kitüntetett figyelmet.

Részletes információk az alábbi linkre kattintva érhetők el!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.