Hirdetés

Emlékmás remake - A három mellű nő visszatér!

|

A Collider munkatársa elbeszélgetett az Emlékmás remake készítőjével, Len Wiseman úrral, aki bejelentette többek között egy igazi easter-egg jelenlétét a filmben...

Hirdetés

Wiseman elmondta, hogy nem szeretné másolni vagy utánozni az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett eredeti klasszikust, de minden esetben a Philip K. Dick sztorira támaszkodik. Azért a poén és a tiszteletadás kedvéért néhány kisebb elemet átemel az eredeti filmből, hogy érdekességként felhaasználja azt: ilyen lesz a három mellű nő is. Wiseman szerint még 15 évesen látta a filmet és a kedvenc jelenete az előbb említett hölgyet állítja a középpontba. Bár az Emlékmás remake PG-13-as besorolást kap (wtf?) a cenzúra nélküli verzió mégis helyet kap a dvd-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.