Hirdetés

Emlékmás remake - Az első hivatalos fotó!

|

Az Underworld rendezője mindent megtesz annak érdekében, hogy valahogy megközelítse az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett eredeti Emlékmás szintjét, vajon összejön neki?

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy Colin Farrell jó választás a remake főszerepére és mellé téve Kate Beckinsale-t, Jessica Biel-t, Ethan Hawke-ot és Bryan Cranston-t remélhetőleg hozza a várt szintet. Len Wiseman is kilátogat a kevesebb mint egy hét múlva kezdődő Comic-Con-ra és hozza magával az Emlékmást is, így nyilván új anyagokkal örvendeztet meg minket. Addig is élvezzétek a fenti képet, ami nem mutat sokat de a legelső fotó a filmből. Az Emlékmás remake 2012. augusztus harmadikára tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.