Hirdetés

Emlékmás remake - Megvan a főgonosz!

|

Fogalmunk sincs róla, hogy Colin Farrell hogyan fogja tudni utolérni, pótolni a legendás Arnold Schwarzenegger Emlékmás-beli szereplését, de Len Wiseman rendező majd gondoskodik a minőségről.

Hirdetés

Mint ahogyan azt tette (vagy próbálta tenni?) a Die Hard 4 és az Underworld esetében is. Adott tehát a kellő rendező, a jelenleg is gyúró Colin Farrell főszereplőként, de hol a sötét oldal képviselője? Nem kell rá tovább várnunk, bejelentésre került, hogy a leginkább a Totál szívásból ismert Bryan Cranston tör majd borsot hősünk orra alá. Cranston alakítja majd Vilos Cohaagent, Euroamerica vezetőjét, akinek leghőbb vágya, hogy lerohanhassa New Shanghai-t. Ebben akadályozza meg majd Farrell... Az Emlékmás remake nem kap majd 3D-s kiadást, de a fontos dátumokról vajmi keveset tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.