Hirdetés

Emmerich & Shakespeare

|

Roland Emmerich lerombolta már a Föld legnagyobb épületeit, a porba (pontosabban: a hóba) döntötte a New York-i szabadságszobrot, és pusztulásra ítélte Godzillát.

Hirdetés

Most műfajt vált, de a méretből nem enged. Nem kisebb nagyságnak támad neki, mint William Shakespeare-nek. Új filmje, az Anonymus (Anonymous, hazai bemutató: 2012. január) kosztümös thriller, melyben a német származású rendező arról a rég keringő, összeesküvés-elméletről fejti ki a véleményét, hogy valaki egész más írta a híres színműveket: és ennek kapcsán elvezeti a nézőt a 17. századi Anglia trónviszályai, udvari összeesküvései, árulásai és szerelmi csatározásai közé.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.