Hirdetés

Empire címlapon az Amerika Kapitány: Polgárháború (Frissítve)

|

Hirdetés

Ugyan a következő képregényfilm idén a Batman Superman ellen lesz, amit nagyon várunk még akkor is, ha valószínűleg a történet nagy részét már ellőtték nekünk. A következő Marvel film viszont már az Amerika Kapitány: Polgárháború lesz, és az Empire felkészülten várja a premiert (május 5., nálunk is, hisz vége a büntinek) ezzel az új címlappal: (Előtte még március 18-án felkerül a Daredevil teljes második évada a Netflixre!) Frissítés: az Empire előfizetői borítója még durvább. Előfizetői:

Captain America Civil War Empire cover
Eredeti:
captain-america-civil-war-empire-cover
Egy évig fizettem elő az újságra, és talán egyet sem olvastam ki teljes hosszában, de nagyon jó cikkek találhatóak minden számban. A nagy filmeknek szánt több oldalas ismertetők fenomenálisak, tele az összes fontos infóval, háttérsztorikkal és interjúkkal. Emellett remekül összefoglalnak minden hírt, amit mi apránként közlünk. Az igazi hardcore filmrajongóknak mindenképp megér egy próbát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.