Hirdetés

Az Empire olvasói szerint ezek a legjobb karácsonyi filmek

|

Mindenkinek van kedvenc klasszikusa, akár több is, amit az ünnepek alkalmával szívesen néz újra. Az Empire magazin is megszavaztatta a közönségével, hogy szerintük melyek a legjobb karácsonyhoz kapcsolható alkotások. Születtek azért meglepő helyezések is.

Hirdetés

"Nincs karácsony Kevin nélkül!" - szólt a reklám valamelyik éven, amely azt hirdette, hogy a Reszkessetek, betörők! szinte kirobbanthatatlan az ünnepi filmfelhozatalból, vagy ha mégis megtörténne ez a katasztrófa, akkor bizony lincshangulat alakul ki. Az Empire-t követő mozinézők azonban nem teljesen osztják ezt az álláspontot, ugyanis Chris Columbus 1990-es klasszikusa nem kapott helyet az első tíz helyezett között. (A kiemelt kép csak illusztráció.)

Hirdetés

A magazin arra kérte olvasóit, hogy szavazzák meg a legjobb karácsonyi filmek 30-as listáját és bár konkrét statisztikákat nem tettek közzé azzal kapcsolatban, hogy mennyien adták le a voksukat, biztosan nem pár tucat szavazatról van szó. Íme az Empire meglepő rangsora harminctól visszafelé haladva: 

30. Brazil
29. Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban
28. Polar Expressz
27. Hull a pelyhes
26. A Grincs
25. Snoopy és a karácsony
24. Télapu
23. Igazából szerelem
22. Rare Exports
21. Találkozunk St. Louis-ban
20. A hóember
19. Mickey egér: Karácsonyi ének
18. Fehér karácsony
17. Csoda New Yorkban
16. Karácsonyi történet
15. Karácsonyi vakáció
14. Ollókezű Edward
13. Halálos fegyver
12. Reszkessetek, betörők!
11. Mi a manó
10. Tapló télapó
9. Durr, durr és csók
8. Batman visszatér
7. Szellemes karácsony
6. Karácsonyi lidércnyomás
5. Szerepcsere
4. Muppeték karácsonyi éneke
3. Szörnyecskék
2. Az élet csodaszép
1. Die Hard/Drágán add az életed!

Számotokra mik az abszolút kihagyhatatlan ünnepi alkotások?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.