Hirdetés

Ezért rajong az Én kicsi pónimért a Suicide Squad Bumeráng kapitánya

|

David Ayer, a Suicide Squad rendezője leleplezte Bumeráng kapitány fétisét.

Hirdetés

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag kezdetén röviden megismerhetjük azokat a nem mindennapi figurákat, akikből ezt a különleges csapatot összeállítják. Az egyik ilyen jelenetből derült ki az például, hogy Harley Quinn-nek (Margot Robbie) köze volt Batman segédjének, Robin-nak a halálához. Egy másik érdekes, és persze vicces, felfedezés az volt, hogy Digger Harkness, azaz Bumeráng kapitány (Jai Courtney) odavan a rózsaszín unikornisokért. A filmben egy Pinkyre keresztelt plüssállattal láthatjuk többször is, David Ayer rendező pedig megerősítette, hogy Bumeráng bizony egy Brony.

Hirdetés

Azoknak, akik esetleg nem tudnák, a Brony kifejezést azokra a felnőttekre használják, akik az Én kicsi pónim rajongótáborát erősítik. Habár Bumeráng Pinky-je nem az Én kicsi pónim rajzfilm egyik szereplője, de a sorozatban található egy Pinkie Pie nevezetű karakter, illetve a Suicide Squadban látható plüsshöz hasonló unikornis is, akit Sugar Belle-nek neveznek. Egy interjú során David Ayer elárulta, hogy valamilyen hobbit szeretett volna adni Bumerángnak a bankrablás mellett.

"[Pinky] eredetileg csak dekoráció lett volna, az egyik irodaházas jelenetben. Úgy gondoltam, hogy kell valami vicces és bolondos dolog Bumeráng számára, így végül többször is felbukkant a film során. Egyfajta kabalává vált. Szóval igen, ő egy Brony, amivel nincs gond. Szerintem jó dolog és legalább van valami hobbija a bankrablás mellett."

Érdemes megjegyezni, hogy pletykálnak egy Bumeráng, illetve egy Joker (Jared Leto) spinoff-ot is, azonban egyik sem lett még hivatalosan megerősítve. Az viszont biztos, hogy a stúdió dolgozik Harley Quinn önálló moziján, amelyben a hírek szerint Batgirl és a Birds of Prey is felbukkan majd. Ha végül összejön Bumeráng kapitány különfilmje is, akkor talán még jobban elmerülhetünk a furcsa hobbijában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.