Hirdetés

Enemies Closer - Poszter

|

Január 24-én érkezik VOD-formátumra Jean-Claude Van Damme legújabb filmje, az Enemies Closer, melynek érdekessége amellett, hogy újra megcsodálhatjuk a belga akciósztár harcművészeti tudását az, hogy a rendezője Peter Hyams

Hirdetés

Peter Hyams a kilencvenes évek egyik rutinos rókájának mondható az akciófilmeket illetően, Van Damme-mal pedig nem ez lesz az első közös produkciója (lásd: Időzsaru). Legújabb alkotásuk középpontjában egy könyörtelen figura áll, aki mindenáron azon van, hogy elkapja az ex-tengerészgyalogos Henry-t (akit Tom Everett Scott alakít) egy eltűnt drogszállítmány apropójából. Ez így ennyiből nem tűnik túl nagy eresztésnek, az a tény viszont, hogy Van Damme megint a sötétebbik oldalát mutatja, pikánssá teszi az egészet. Ha már olyan jól hozta a szerepet a Feláldozhatók második részében, igazán kár lenne eltékozolni ezt a tehetséget.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.